Beschikbaarheidsoverzicht

Zeiljacht/ Zeilboot huren direct aan het Ijsselmeer, Waddenzee en Friesland vanuit Makkum.

Het huren van een eersteklas Delphia zeiljacht vanuit Makkum, Friesland doet u bij Tornado Sailing. Een zeilvakantie op het IJsselmeer, Waddenzee of de prachtige Friese meren. Wij bieden met de jachtverhuur van de Delphia, midzwaard zeilboot de mogelijkheid tot droogvallen op de Waddenzee. Verhuur van 29 tot 40 ft.

Altijd al eens een zeilboot/ zeiljacht willen huren voor een heerlijke zeilvakantie op het Ijsselmeer, Friesland met de mogelijkheid om droog te vallen op de Waddenzee. Tornado Sailing jachtverhuur te Makkum heeft voor iedere zeiler een boot. Wij hebben een voor Nederland unieke vloot zeiljachten: Luxe en sportieve polyester zeiljachten van 8 tot 12 meter, velen met midzwaard, of korte kiel, ideaal voor Friesland, IJsselmeer of droogvallen op de Waddenzee.

U vaart altijd in een mooie en goed onderhouden zeiljacht. Onze vloot bestaat uit luxe schepen van 29 tot 40 ft.

Ontspanning zonder sores. Een jacht voor een ieder en sportieve ontspanning met een 24 uur servicedienst, ook in de weekenden. Dat is onze bedrijfsfilosofie. We zien u graag vele malen weer terug. Kom eens kijken hoe we dat in praktijk brengen!

Vaar Vakantie Verzekering

Wij kunnen u ook een vaar vakantie verzekering aanbieden. Hieronder kunt u de polis downloaden.

File Size
VVP_folder_ned.pdf 157.10 KB Download

Koop en Verhuur/ Charter Delphia

Wij bieden u met groot genoegen ons Koop en Verhuur/ Charter concept aan voor zowel de Delphia zeilachten als de Delphia motorboten.

Het grote voordeel van dit concept is dat u een Delphia zeiljacht of motorboot aan kunt schaffen voor een aantrekkelijke prijs, doordat u op het aankoopbedrag de BTW van 21% kunt terug vorderen van de belastingdienst. Uw zeiljacht of motorboot vaart dan bij ons in de verhuur vanuit Makkum.

Met de huuropbrengsten kunt u tevens een mooi rendement maken op uw investering. U gaat een huurcontract met ons aan voor tenminste een jaar en wij verzorgen de zaken met betrekking tot de verhuur van uw schip. Ook de winterstalling kunnen wij verzorgen.

Heeft u interesse in dit concept, neem dan contact met ons op voor eventuele vragen.

info@tornado-sailing.nl

Droogvallen op het Wad tijdens uw vakantie

Lijkt het u ook leuk om tijdens uw zeilvakantie met een zeiljacht droog te vallen op de waddenzee? Wij bieden met onze verhuur vloot u deze mogelijkheid.

Met de zeilboten van Delphia met midzwaard kunt u droogvallen op één van de banken van de Waddenzee. U zult verstelt staan wat voor ervaring dit is. Hieronder kunt u een impressie krijgen van het droogvallen.

Vakantiefoto's huurders

Hieronder vindt u vakantiefoto's die huurders hebben gemaakt toen ze met één van onze schepen op vakantie waren.

Geniet van de ontspannen foto's.